Cím: 2030 Érd,
Fácán köz 38.

Microse Kft. nagyobb térképen való megjelenítése
Tel./Fax: +36/23/362-400    
E-mail:     
Rendelés:     
GPS: 47.36907
18.89176
    
Nyitvatartás:
Áruátvétel:
   Hétfő-Péntek: 08:00-16:00
   Szombat, vasárnap: zárva
Mintabolt:
   Hétfő-Péntek: 08:00-15:15
   Szombat: zárva
   Vasárnap: zárva

VIGYÁZAT! A 2. szám nem az utca elején lévő családi ház. Tovább kell jönni, a Microse Kft egy nyeles telken van, a nagy kék kapun kell bejönni!
M7-es autópálya felől: érdi lejárónál érdemes lehajtani. Bajcsy Zsilinszky úton majd a Riminyáki úton végig. Az utca végén jobbra le kell fordulni a Diósdi útra. Az út végén újra jobbra a Budai útra ami később Velencei majd Fehérvári úttá válik. Pintyőke utcán balra, majd az első utcán jobbra. Ez a Fácán köz. A 2. szám nem az utca elején lévő családi ház. Tovább kell jönni, a Microse Kft egy nyeles telken van, a nagy kék kapun kell bejönni!
70-es út felől: A Balatoni úton végig, a Tesco-nál balra fordulni, a Budai útra. Ez később Velencei majd Fehérvári úttá válik. Pintyőke utcán balra, majd az első utcán jobbra. Ez a Fácán köz. A 2. szám nem az utca elején lévő családi ház. Tovább kell jönni, a Microse Kft egy nyeles telken van, a nagy kék kapun kell bejönni!
6-os út felől: A 6-os útról a 70-es útra érdemes fordulni, a Balaton felé balra. Innen a Szajkó utcán befordulni jobbra, ahonnan a 4. utca jobbra a Fácán köz. A 2. szám nem az utca elején lévő családi ház. Tovább kell jönni, a Microse Kft egy nyeles telken van, a nagy kék kapun kell bejönni!
A tárnoki busszal érdemes jönni Érd központból. A Bagoly utcai megállónál leszállni, Fehérvári úton Tárnok felé továbbgyalogolni, és a Pintyőke utcába balra befordulni. Első utca jobbra lesz a Fácán köz.
VIGYÁZAT! A 2. szám nem az utca elején lévő családi ház. Tovább kell jönni, a Microse Kft egy nyeles telken van, a nagy kék kapun kell bejönni!