HTM Márványos tojásfesték
A termék fő adatai:
EAN  4052400603493
Nettó  1 db
Kínáló  nincs kínáló
Karton    10 db ( × 1 db)
Raklap    616 db karton

HU Használati utasítás
1.    Erre lesz szüksége: újságpapír-alátét, műanyag vagy üvegpohár a festék felkeveréséhez, tojáspohár a szárításhoz, evőkanál, olló, barna vagy fehér tojás. Főzze meg és tartsa meleg főzővízben a tojást.
2.    A festékpatronokat olló segítségével válassza szét egymástól.
3.    A festéket felfelé néző csúccsal állítsa forró vizes edénybe. A folyékonnyá vált festéket jól rázza össze, a csúcsát merítse be és vágja le.
4.    Húzzon márványozó kesztyűt. Válasszon ki 2 festéket és festékenként 3-nál nem több cseppet tegyen a kesztyűre. Ehhez 3 csepp kagylófény jön.
5.    -6. Egy forró tojást evőkanállal vegyen ki az edényből, és rövid ideig szárítsa. Ezt követően adogassa kezei között. Szárításhoz keresztben helyezze a tojáspohárra. A következő márványozáshoz a kesztyűket meleg vízzel tisztítsa meg és szárítsa ki. Szükség esetén cserélje ki a festékek forró vizes fürdőjét. Használat után a festékes palackokat behajtással zárja le, és őrizze kis ideig.
7.     Tipp: szép márványos hatást érhet el a kék + vörös, kék + sárga, kék + narancs, zöld + vörös, zöld + narancs, plusz kagylófény kombinációval. Próbálkozzon Ön is – nagy örömet és csodaszép, meglepő eredményeket érhet el Ön is!Összetevők:

5 szín + márványozó