Almás babapiskóta
 

Hozzávalók:

1 kg alma

20-25 dkg babapiskóta

2 csomag vaníliapuding

4,5 dl víz

cukor, fahéj, citromlé ízlés szerint

 

A reszelt almát 2 dl vízben megpároljuk, ízesítjük. A pudingport 2,5 dl vízben elkeverjük, majd az almához öntjük, forralásig főzzük, hogy besűrűsödjön.

Egy tortakarikát kibélelünk a piskóta felével, majd ráöntjük a krém felét. Újabb piskóta, majd krém következik. Egy napra behűtjük, majd tálalás előtt 2 dl növényi tejszínt teszünk a tetejére, amit csokival is megszórhatunk.

 

Megjegyzés: Ez nem az én sütim, nem szeretem se az almás sütiket, se a pudingot.

http://www.microse.hu/drupal/sites/default/files/Alm%C3%A1s%20babapisk%C3%B3ta%2001%20K.jpg