Hozzávalók piskóta:
6-8 db tojás (tepsi méretétől függően), 12-16 kanál cukor, 6-8 kanál víz, 1 kk sütőpor, 12-16 kanál liszt
Hozzávalók krém:
25 dkg vaj, 20 dkg porcukor, 500 g túró, 3 vaníliás cukor, 1 db citrom héja, 1 db citrom leve
Hozzávalók teteje:
1 db vaníliás vagy narancsos puding, 3 dl fanta
Elkészítés:
A tojásfehérjét a cukorral habosra keverjük, vizet és sütőport hozzáadjuk, és kemény habot verünk. Belekeverjük a tojássárgáját és a lisztet. Légkeveréses sütőben 170 oC-n kb. 20 perc alatt készre sütjük.
A vajat a porcukorral habosra keverjük, beletesszük a túrót, a vaníliás cukrot, a citromot. A krémet a piskóta tetejére kenjük.
A pudingot a fantával elkészítjük. Ne legyen nagyon keményt, mert akkor meg fog repedni a sütemény tetején!