Elkészítés:
A tésztához valókat összegyúrjuk, és négy cipóba vágjuk. Kettőt-kettőt kinyújtjuk, és lekvárral összeragasztjuk. A lekvárral összeragasztott lapokat kisütjük. (Csak a lekvárral összeragasztott lapokat sütjük egyszerre.)
A krémhez a tejet a vaníliás cukorral felforraljuk. A pudingport kikeverjük egy kevés tejjel, majd az egészet bekeverjük a forró tejjel. Besűrítjük. Ha kész mélyhűtőbe tesszük, hogy hamarabb kihűljön. A vajat habosra keverjük a porcukorral. A kihűlt krémhez hozzákeverjük a kihabosított vajat és a citrom levét. Alulra teszünk egy kisütött linzerlapot, rákenjük a krém felét. Rátesszük a piskótalapot. Rákenjük a maradék krémet, majd a második kisütött lekváros lapot.
Tetejét csokival vonjuk be.