A tésztához valókat összegyúrjuk, három órára a hűtőbe tesszük. Ketté vesszük a tésztát, az egyik felét kinyújtjuk és a tepsi aljába fektetjük, erre kerül a krém, amivel ezt a lapot együtt sütjük. A másik lapot is kinyújtjuk, és egy ugyanolyan tepsi tetején kisütjük.
A tojássárgákat a porcukorral habosra keverjük, ehhez hozzátesszük a darált diót, a sütőport és a reszelt étcsokit, majd a tojásfehérjék felvert habját. Ezt rákenjük a tésztára és lassú tűzön (170 oC, 50 perc) készre sütjük.
A tejből, a pudingporból és a porcukorból pudingot készítünk. A vajat a porcukorral habosra keverjük, és ha kihűlt a puding összekeverjük vele. Rákenjük a kihűlt tésztára, és ráfektetjük a kisütött lapot. Egy napig állni hagyjuk a hűtőben, hogy a felső lap is megpuhuljon. A tetejét porcukorral meghintjük.