Elkészítés:
A porcukrot a tojással, a mézzel és a vajjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejet, a lisztet és a sütőport. Egy (nagy) tepsibe selyempapírt teszünk, rákenjük a tésztát, és lassú tűzön megsütjük. Vágódeszkára öntjük, és 60 kockára vágjuk.
A mázhoz összekeverjük a hozzávalókat, és lassan vízfürdőn felmelegítjük. (Mikrohullámúban nem szabad melegíteni, mert a máznak folyamatosan melegnek kell lennie, ahhoz, hogy ne sűrűsödjön be.) Minél kevesebb tejet teszünk a csokimázhoz, annál sűrűbb lesz a máz. A sűrű mázból több kerül a tésztára, és finomabb lesz a süti. A kész tésztát felkockázzuk, és a kockákat megmártjuk a csokiban, majd megforgatjuk a kókuszban.
Megjegyzés:
60 db sütemény lesz belőle